Ansigtsløft

Ansigtsløft

Et ungdommeligt og friskt udseende - uden det ser unaturligt ud. Få genskabt kindform og volumen, samtidig med at en stor del rynker udglattes - og midter og underansigt løftes. Poser og slap hud fjernes, således at kæbelinjen markeres.

Ansigtsløft

Et ansigtsløft egner sig bedst til personer over 45-50 år.

Omkring det tidspunkt oplever mange at ansigtet mister fylde og begynder at ændre form - ofte til et mere “firkantet” ansigt - frem for det “hjerteformede”, som kendetegner yngre mennesker. Når strukturerne i ansigtet bliver løsere, falder de nedad, med mere tyngde henover kæbelinjen og en mindre tydelig kæbevinkel. Med alderen mister huden også naturligt fedt og det bidrager ofte til et mere udtyndet udseende og mindre struktur/styrke i huden.

Et ansigtsløft genskaber den naturlige harmoni og definitionerne i ansigtet - og med diverse supplerende behandlinger, som f.eks. nano-fedttransplantation, vitamin-behandlinger og microneedling/peeling kan ansigtet genvinde friskhed, form og udstråling. Det er altså et samspil mellem flere behandlingsformer, hvor der er fuldt fokus på arbejdet med at optimere og genskabe hudens gode kvalitet.

Derfor er det også vigtigt at understøtte denne kosmetiske kirurgi med et ekstra fokus på den indre sundhed; livsstil og en række vitaminer og kosttilskud*er vigtige for at forbedre hudcellernes sundhedstilstand.

Holdbarheden af et ansigtsløft afhænger af din alder, livsstil og genetik. Man ældes løbende - også med sit ansigtsløft. Efter 6 - 10 år vil der som oftest være potentiale for et nyt, men det er meget forskelligt. Vi anbefaler touch-up med hudkvalitets-forbedring hver 6.måned fremadrettet*

* A-vitamin (også som creme), C-vitamin, D-vitamin, Zink og Magnesium

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

4-5 timer

Tid i alt på klinik

1 døgn

Nedetid

7-14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Cirka 3-7 dage

Dyrke motion

4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 79.000 kr.

  • Harmoniskabende ansigts- og halsløft inkl semi permanent volumenløft
  • Inklusiv hudkvalitetsforbedring med microneedling-nanofedt transplantation
  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Tillægsbehandlinger til denne operation

Nanofedt-microneedling

24.000 kr.

Effektiv behandling til at forbedre strukturen i huden, reducere rynker yderligere, få huden til at se yngre ud, og få ar eller misfarvninger til at være mindre tydelige. Giver samtidig specifikke områder mere volumen.

Fjernelse af hud på øvre og nedre øjenlåg

26.000 kr.

Tunge øvre øjenlåg og poser under øjnene kan afhjælpes med en operation, hvor overskydende hud og fedt fjernes og vævet strammes op.

Tillagt fenol peeling om mund & hage

15.000 kr.

Dyb og kemisk peeling til dybe og kraftige rynker. Kan med fordel gøres i forbindelse med et ansigts - og halsløft.

Mere Ansigtskirurgi

Vi tilbyder forskellige former for ansigtskirurgi, fedtsugninger og peelinger af højeste kvalitet og nøje tilpasset dine ønsker og behov.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker. Det er vigtigt, at du har et generelt godt helbred og er forberedt til operationen. Din vægt skal ligge inden for normalområdet. Et BMI tal på mellem 20-25 er optimalt – med de forbehold, der nu kan være i forhold til din kropsbygning mm. Det er også vigtigt, at du ikke har svære lever, nyre, hjerte eller lunge problemer, type 1 diabetes eller alvorlige neurologiske sygdomme.

Rygning kan være en central årsag til komplikationer som infektion, vævsdød og dårlig heling efter operationen. Du skal derfor stoppe helt med rygning minimum 4 uger før operationen og må tidligst indlede igen 4 uger efter operationen.

Plastikkirurgen vejleder dig i hvilken type af ansigtsløft, du er egnet til (HIGH-SMAS eller MACS) og hvordan dit ansigtsløft skal understøttes af andre behandlinger, såsom elastin opbygning i huden med peeling eller microneedling, hvilke vitaminbehandlinger din hud har gavn af og om hvorvidt du er velegnet til en fedttransplantation til at styrke din underhud. Mange vil også egne sig til at få lavet øjenlågsplastik i samme operation eller et kirurgisk læbeløft.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen. Før operationen har du igen en dialog med kirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

På operationsdagen møder du narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen.

Operationen tager cirka én time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket.

Når du er frisk efter operationen, garanterer vi at du kan nyde resten af dagen i din private suite og du forbliver indlagt frem til næste morgen, når vi vurderer at du er klar til at komme hjem.

004

Efterforløbet

Du skal have en forbinding om hovedet alt i alt i 2 dage. Efter 7 dage fjernes cirka halvdelen af stingene og igen efter 10 -12 dage fjernes resten. Langt de fleste har kun brug for Panodil i få dage lige efter operationen.

Det er godt for både din helingsproces og for kroppen, at gå daglige ture i et roligt tempo - i dagene efter operationen. Det er også en fordel at sove højt med hovedet, da det mindsker hævelsen - og du kan med fordel spise meget varieret. Især proteiner, fisk og sunde grøntsager bidrager til hurtigere heling. Alt dette vil du blive informeret nærmere om inden du bliver udskrevet fra os.

005

Potentielle bivirkninger

Langt de fleste operationer medfører en hævelse af større eller mindre grad - også et direkte pande/brynløft. Det vil altid være individuelt, hvor hårdt ramt du bliver.

Hævelsen aftager igen og oftest inden for de første 1 - 3 uger, men du kan sagtens være let hævet i op til 3 måneder efter operationen.

Der er minimale smerter forbundet med denne operation. Langt de fleste kan nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin i 2 - 7 dage. Det vil være normalt at huden omkring såret/arret har føleforstyrrelser (en sovende fornemmelse) i de første 3 måneder, og herefter vil huden langsomt “vågne” igen. Nogle har dog nedsat følesans i op til 12 måneder - med en gradvis forbedring måned for måned. Hudens følenerver skal hele efter operationen.

Kroniske nerveskader og hudnekrose er yderst sjældne. Motoriske nerveskader er også yderst sjældent og vil ofte være forbigående. Infektion forekommer meget sjældent og kan behandles med antibiotika.

Huden vil ofte være misfarvet (blå, grøn og gul) i ugerne efter operationen.

Vi kontakter dig automatisk cirka 3 måneder efter operationen for at sikre, at alt er som det skal være. Skulle du få problemer eller spørgsmål inden, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse