von Sperling Kosmetisk Klinik

Marie Louise von Sperling

von Sperling Kosmetisk Klinik er grundlagt og ejet af plastikkirurg Marie Louise von Sperling i 2023.

Marie von Sperling

Marie Louise von Sperling opnåede sin speciallægeuddannelse i plastikkirurgi i 2016. Hun er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2007 og har også tilbragt en del af sin studietid på Cornell Medical School i New York.

Siden 2016 har Marie Louise von Sperling dedikeret sig fuldt ud til kosmetisk kirurgi og har arbejdet på nogle af Danmarks mest anerkendte hospitaler, herunder Amalieklinikken, AK Nygart og Roskilde Privathospital. Hendes tilgang til både uddannelse og operationsmuligheder for patienterne har altid haft et stærk internationalt fokus.

I 2015 gennemførte Marie Louise von Sperling et 6-måneders kosmetisk fellowship hos to førende kirurger i Belgien, Alexis Verpaele og Patrick Tonnard. Samtidig har hun deltaget i adskillige internationale og nationale videnskabelige kongresser og kurser, og har besøgt flere kirurger både i USA og Europa for at udvide hendes faglige horisont.

Julie von Sperling

Julie von Sperling

Design & Guest Relations Manager

Julie (f. 1978) er Bachelor i Arkitektur og Master i Design fra Det Kongelige Akademi. Hun har 20 års operationel erfaring fra hotelbranchen i USA, Frankrig, England og Danmark inden for konceptudvikling, branding, ledelse, opstart/drift - og i særdeleshed værtskab og service - og oplevelsesdesign. Hoteller som Four Seasons, Cowley Manor, Nimb og Sanders har nydt godt af Julies dygtige kompetencer. Hun er kendt for usædvanlige og helstøbte projekter, hvor det formålsgivende, det samtidsrelevante, det eksklusive og det kunstneriske går hånd i hånd. Julie tager enhver proces seriøst og der er altid tydeligt redegjort for projektets formål. 

Hos von Sperling Kosmetisk Kirurgi har Julie arbejdet sikkert i både den helt lille og den helt store skala, med et smukt og velbegrundet hus som resultat.

Pia Mia Fellah

Pia Mia Fellah

CCO

Pia Mia Fellah (f. 1971) er uddannet i sociologi og kommunikation. Hun har arbejdet på Christiansborg, i et stort dansk Mediehus - og de sidste mange år med digital kommunikation & salg inden for livsstils - og modebranchen.

For Pia Mia handler det om forståelse for mennesker og individuelle behov, og det er helt centralt for hende, at alle - uagtet formål - har den samme positive oplevelse i mødet med os. At vi kan omfavne vores gæster og være med til at sætte et retning for, hvordan kosmetisk kirurgi generelt bliver opfattet - nemlig ved at insistere på skyhøj faglighed og ordentlighed fra start til slut.

Smukke, moderne og tidløse omgivelser

Smukke, moderne og tidløse omgivelser

Vi har omhyggeligt skabt og designet vores faciliteter med henblik på at give dig en rolig, tryg og luksuriøs oplevelse under din operation og dit ophold hos os.

Om klinikken på Østbanegade 55, København Ø.

Det er von Sperling Kosmetisk Kirurgi's formål, at være en definerende positiv oplevelse af plastikkirurgi. Så enkelt kan det siges!

Hos von Sperling Kosmetisk Kirurgi danner den professionelle tilgang, de smukke og æstetiske omgivelser samt et ekstraordinært højt serviceniveau rammen omkring en enestående helhedsoplevelse. Det skal føles mere som at træde ind på et luksushotel eller et gennemsundt retreat-ophold end en steril og gold klinik. Udover at tilbyde en af de dygtigste og mest kompetente specialister inden for plastikkirurgi, Marie Louise von Sperling, er der gjort op med de gængse hospital-normer. Fokus er på at skabe livskvalitet hos vores gæster.

Uden for lyser alting gyldent og den klassiske bygning med de elegante arkitektoniske linjer ligger i smørhullet af Østerbro. Diskret og ugeneret, og med nem adgang i bil og offentlig transport. Indretningens kompromisløse æstetik og de kontrastfyldte omgivelser med Nordhavn på den modsatte side af vejen, er med til at danne en smuk kulisse.

Tankerne op til - og omkring - en operation er ofte forbundet med en masse naturlige følelser; Angst, nervøsitet, utryghed, uvidenhed og sårbarhed. Derfor er det von Sperling Kosmetisk Kirurgis vigtigste opgave at møde ethvert menneske med empati – allerede i telefonen – og med forståelse, omsorg og professionalisme. Denne tilknytning sættes aldrig på pause. Det er opbygningen af den trygge relation, som er vores faglige kompas. Vores gæster er i centrum og kun dem!

Hos von Sperling Kosmetisk Kirurgi er præcision, kvalitet og maksimal høj standard på alle parametre alfa og omega. Håb og forventninger er helt afgørende, når en operation skal realiseres – fra den første samtale til det sidste kontrolbesøg. Den troværdige røde tråd gennem hele oplevelsen viser altid sin styrke hos os.

Overalt vil du opleve nærvær, diskretion og en varm, imødekommende service. Det er helt essentielt hos von Sperling Kosmetisk Kirurgi, at gæsterne kun kan have det godt, hvis personalet også har det. Den indstilling og omfavnelse vil indfinde sig øjeblikkeligt. Du kommer med andre ord herfra med ikke kun en vellykket operation, men også med en livsberigende oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse