Mindre direkte halsløft

Mindre direkte halsløft

Særligt egnet til mænd, og personer, der ikke tåler narkose. Zigzag - eller vandret ar på forsiden af halsen.

Mindre direkte halsløft

Med alderen oplever mange at huden på halsen begynder at se løs og meget tung ud.

Det kan dels skyldes arveligt disponering eller den kan opstå efter et større vægttab.

Ved et halsløft fjernes folden, som går fra hagen til nederst på halsen.

Operationen kan også foretages som en del af en ansigtsløft-operation.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1 time

Tid i alt på klinik

3-4 timer

Nedetid

7-14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Cirka 3-7 dage

Dyrke motion

2-4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 42.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Tillægsbehandlinger til denne operation

Fuld narkose

3.500 kr.

Fuld narkose er en bevidstløs tilstand induceret af anæstesimedicin, som tillader en kirurg at udføre en operation uden smerte eller ubehag for patienten.

Mere Ansigtskirurgi

Vi tilbyder forskellige former for ansigtskirurgi, fedtsugninger og peelinger af højeste kvalitet og nøje tilpasset dine ønsker og behov.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker. Det er vigtigt, at du har et generelt godt helbred og er forberedt til operationen. Din vægt skal ligge inden for normalområdet. Et BMI tal på mellem 20-25 er optimalt – med de forbehold, der nu kan være i forhold til din kropsbygning mm. Det er også vigtigt, at du ikke har svære lever, nyre, hjerte eller lunge problemer, type 1 diabetes eller alvorlige neurologiske sygdomme.

Rygning kan være en central årsag til komplikationer som infektion, vævsdød og dårlig heling efter operationen. Du skal derfor stoppe helt med rygning minimum 4 uger før operationen og må tidligst indlede igen 4 uger efter operationen.

Et direkte halsløft kan laves via et vandret ar på halsens forside eller som en zig zag ar. Dette afhænger af, hvordan hudens løshed ser ud - og hvor meget hud, der skal fjernes. Indgrebet kan også kombineres med en fedtsugning af hage og hals. Plastikkirurgen vurderer, hvad du egner dig bedst til, og I finder sammen frem til den bedste plan for operationen. Hos mænd med en lidt kraftigere hud og hårvækst vil arret med tiden blive næsten usynligt. Hos kvinder vil arret ses lidt mere tydeligt.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen. Før operationen har du igen en dialog med kirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

I nogle tilfælde kan operationen foretages i lokalbedøvelse, så vil det ikke være nødvendigt at møde fastende.

003

Narkose & operation

Vælger du at blive opereret i fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet.

Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 14 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet

Du skal have et lyst, brunt plaster på i 7 dage, hvorefter lægen fjerner dine sting. De efterfølgende 3 måneder anbefales det, at du skifter plaster (englehud-plaster) hver 14. dag. Langt de fleste har kun brug for smertestillende håndkøbsmedicin i få dage lige efter operationen.

Det er godt for både din helingsproces og for kroppen, at gå daglige ture i et roligt tempo - i dagene efter operationen. Efter 3 - 4 dage kan du atter dyrke sport. Det er også en fordel at sove højt med hovedet, da det mindsker hævelsen - og du kan med fordel spise meget varieret. Især proteiner, fisk og sunde grøntsager bidrager til hurtigere heling. Alt dette vil du blive informeret nærmere om inden du bliver udskrevet fra os.

005

Potentielle bivirkninger

Langt de fleste operationer medfører en hævelse af større eller mindre grad - også et mindre direkte halsløft. Det vil altid være individuelt, hvor hårdt ramt du bliver.

Hævelsen aftager igen og oftest inden for de første 1 - 3 uger, men du kan sagtens være let hævet i op til 3 måneder efter operationen.

Der er minimale smerter forbundet med denne operation. Langt de fleste kan nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin i 2 - 7 dage. Det vil være normalt at huden omkring såret/arret har føleforstyrrelser (en sovende fornemmelse) i de første 3 måneder, og herefter vil huden langsomt “vågne” igen.

Nogle har dog nedsat følesans i op til 12 måneder - med en gradvis forbedring måned for måned. Hudens følenerver skal hele efter operationen.

Kroniske nerveskader og hudnekrose er yderst sjældne. Infektion forekommer meget sjældent og kan behandles med antibiotika.

Huden vil ofte være misfarvet (blå, grøn og gul) i ugerne efter operationen.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse