Nedre øjenlågsplastik

Nedre øjenlågsplastik

Fjernelse af generende fedtposer i kombination med fjernelse af overskydende hud. Fuld narkose anbefales.

Nedre øjenlågsplastik

Nedre øjenlågsplastik er en teknik til at forbedre udseendet af de nedre øjenlåg, der både kan indeholde fedtpuder, overskydende hud og muskelfylde.

I operationen korrigeres disse komponenter i øjenlågets anatomi, med det formål at få skabt et mildere og mere opfrisket udseende.

Arret kommer til at ligge parallelt med øjenvipperne - tæt mod øjenlågets vippekant.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1-2 timer

Tid i alt på klinik

3-4 timer

Nedetid

2-7 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Cirka 3-7 dage

Dyrke motion

2-4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 19.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Mere Ansigtskirurgi

Vi tilbyder forskellige former for ansigtskirurgi, fedtsugninger og peelinger af højeste kvalitet og nøje tilpasset dine ønsker og behov.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen gennemgår plastikkirurgen dine helbredsundersøgelser samt dine forventninger til resultatet. Den grundlæggende anatomi og alder spiller nemlig en stor rolle.

Efterfølgende skal der gå 48 timer før du må blive opereret (lovpligtig betænkningstid).

002

Operationsdagen

Denne operation kan udføres i lokalbedøvelse, sedation (kraftig beroligende) eller fuld narkose. Vi anbefaler sedation eller fuld narkose, som vil give dig en helt smertefri og mere komfortabel oplevelse.

Inden operationen vil du få mild smertestillende medicin som forberedelse, og plastikkirurgen tager før-billeder og optegner det område, hvor der skal fjernes hud.

Operationen tager cirka 45 minutter - og når du er færdig, bliver du bragt til din private suite, hvor du kan hvile dig med kølige kompres på øjnene.

003

Narkose & operation

Vælger du at blive opereret i sedation eller fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager lidt under en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket.

Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet. Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem.

004

Efterforløbet

Efter hjemkomst skal du fortsætte med at køle dine øjne i 10 minutter af gangen, hver time - og resten af dagen. Hold dit hoved lodret og højt så meget som muligt de første 2 dage efter operationen, dette mindsker din hævelse. Nøjes med at spise og drikke kølige ting på selve operationsdagen. Undgå sport i 7 dage - og start efterfølgende blidt op. Du skal helt undgå svømmehaller, havbade, sauna, spa-steder m.m. i 3 uger.

Efter 6 - 7 dage fjerner plastikkirurgen dine tråde og plastre - og efter 3 måneder kan du se det endelige resultat. Her vil arret i langt de fleste tilfælde være modnet.

005

Potentielle bivirkninger

Du skal forvente en del hævelse de første 3 til 7 dage - og nogle er lettere hævet i op til 3 måneder. Det er meget individuelt, hvordan reaktionen er. Du kan også forvente at få større og mindre blå mærker. Disse vil ofte forsvinde allerede inden for 1-2 uger - og kan i de flestes tilfælde dækkes med makeup efter en lille uge. Det er normalt at arret er rødt i de første par måneder. Det vil med tiden blege af og blive helt lyst - og fremstå som en tynd og fin streg i huden. Øjenlågene er heldigvis et af de steder på kroppen, hvor ar heler bedst og pænest. Du skal forvente en vis grad af føleforstyrrelser omkring øjne og vipper i op til 3 måneder efter.

Yderst sjældent kan der opstå en efterblødning, der kan påvirke synet - og i yderste konsekvens blindhed. Oplever du derfor en dyb trykken i øjet, som en stor hævelse indefra, skal du kontakte klinikkens akut nummer. Lige så sjældent kan der opstå ektropion (et hængende øje), hvor kinden ligesom trækker øjet nedad og det hvide i øjnene kommer mere frem. Denne tilstand vil blive forbedret med tiden, men kan kræve en korrigerende operation.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse