Fjernelse af implantater

Fjernelse af implantater

Kan være af både æstetiske og fysiologiske grunde, eller at man blot ikke ønsker brystimplantater længere, og gerne vil tilbage til det naturlige look.

Fjernelse af implantater

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater.

Ofte er det kapseldannelse, ændringer i brystets form, lækage eller et ønske om noget andet - for eksempel større eller mindre implantater.

Det kan også være at du vil tilbage til et mere naturligt look - eller ikke har lyst til længere at have implantater.

En fjernelse af implantatet vil medføre et mere slapt bryst - og jo større implantater er, jo mere slapt vil brystet blive efterfølgende.

Ofte bliver fjernelse af implantat-operationen kombineret med et brystløft

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1-2 timer

Tid i alt på klinik

4-5 timer

Nedetid

2-7 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Efter 2 dage

Dyrke motion

4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 25.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Mere Brystkirurgi

Vi tilbyder forskellige former for brystkirurgi, herunder brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, udskiftning og fjernelse af implantater.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker.

Herefter vejleder plastikkirurgen dig i, om du kan få fjernet implantaterne i lokal - eller fuld bedøvelse. Hvis implantaterne er gået i stykker eller hvis der er kapseldannelse, vil det skulle foregå i fuld bedøvelse.

Mange vælger at få foretaget et brystløft i samme omgang, som implantaterne fjernes. Dette giver et lille ar rundt om brystvorteområdet eller et anker ar, der går om brystvortens kant ind i en streg på undersiden af brystet og ind under brystfolden.

Hvis du kun skal have fjernet implantaterne, anvender man det ar, du allerede har fra da implantaterne blev lagt ind.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen, hvis den skal foregå i fuld narkose. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemidlerne mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen. Før operationen har du igen en dialog med kirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

Vælger du at blive opereret i fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket.

Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet. Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 7 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet

Dagen efter operationen får du et opkald fra plastikkirurgen, som tjekker at du har det godt og afklarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Du skal forvente en lav grad af smerter i brystkassen og spænding i brysterne mellem 3 til 14 dage efter

operationen. Efter 14 dage synes de fleste, at de er smertefri. Mange sygemelder sig i omkring én uge alt i alt. Det er helt normalt at mærke ømhed og lidt jag i brysterne lejlighedsvis op til 3 måneder efter indgrebet. 2 dage efter operationen kan du gå i bad.

Du får både en mild og en stærkere smertestillende medicin med hjem til de første 3 dage. Herefter plejer de fleste at nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin, indtil du ikke længere har ondt.

Efter 10 - 12 dage møder du til kontrol i klinikken, hvor du også vil få fjernet dine sting.

Brysterne vil være mest hævede i den første måned. Herefter aftager hævelsen løbende og efter 3 måneder vurderer plastikkirurgen det endelige resultat. Du må træne 8 uger efter operationen.

Du må bruge bøjle-bh 3 måneder efter operationen. Fra operationsdagen og op til 3 måneder efter anbefaler vi en blød sports-bh eller en elastisk tank top (begge dele uden bøjler).

Undgå for tunge løft i den første måned efter operationen. Brug som hovedregel benene, når du løfter og hold det, du løfter tæt ind til kroppen (max. 5 kilo).

Du må gerne køre bil i løbet af den første uges tid - så længe at det er kortere ture.

Generelt er det vigtigt at mærke kroppens signaler i efterforløbet. Og husk at resultatet af din operation ikke er statisk, men kan påvirkes af aldring, graviditeter, vægtsvingninger, rygning mm.

005

Potentielle bivirkninger

I meget sjældne tilfælde (1%), kan der samle sig tynd gullig serom-væske i operationsområdet og det kan blive nødvendigt at suge med en tynd kanyle. Dette er ikke farligt, og vil ikke have nogen betydning for resultatet.

Det er almindeligt, at der opstår føleforstyrrelser efter operationen. Oftest er der nedsat følelse, men det kan også være mere følsomme brystvorter. Føleforstyrrelserne aftager i løbet af nogle måneder. Der er i yderst sjældne tilfælde risiko for at man mister følelsen permanent.

Der kan i sjældne tilfælde opstå en blodansamling, og dette kræver en reoperation. En efterblødning vil ikke have betydning for det endelige resultat.

For langt de flestes vedkommende er indgrebet ikke forbundet med synderlige smerter. Du skal blot tage smertestillende medicin - og smerterne vil ofte aftage ganske hurtigt.

Hvis der opstår infektion, kan den i næsten alle tilfælde behandles med antibiotika - og opstår der en form for byld, kan denne drænes. Symptomerne vil være hævelse, feber, ømhed og ofte en dunkende smerte.

Arrene vil være røde og lidt hævede de første 6 - 12 måneder. Med tiden bliver de lysere og for mange næsten usynlige. Nogle får dog mere tydelige, røde og bredde ar - dette er ikke til at sige på forhånd. Om nødvendigt kan der laves en arkorrektion.

Hvis fjernelsen af implantaterne foretages fra folden under brysterne, vil det ikke påvirke amningen. Ved fjernelse fra brystvorten er der en minimal risiko for nedsat eller ingen amme-evne.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse