Services

Vi har udvalgt og kurateret en række ekstra services, for at give dig en enestående og positiv oplevelse.

Vores kuraterede services

Vi ønsker at byde dig velkommen til von Sperling Kosmetisk Kirurgi, hvor vores primære mål er at give dig en dybt engagerende og enestående helhedsoplevelse, der overgår dine forventninger.

Hos von Sperling Kosmetisk Kirurgi er du vores patient og dermed vores gæst. Men mest af alt er du et helt menneske og vores formål er, at du tager fra klinikken med en nærværende og enestående helhedsoplevelse.

Vi gør os umage for at skabe et trygt, tillidsfuldt og roligt forløb, der imødekommer dine behov - både før, under og efter din operation. Sammen med en kompromisløs faglig ekspertise, ønsker vi også at inspirere og bidrage til din livskvalitet og berige dit liv.

For os handler denne livskvalitet ikke kun om at have det godt med og i sin krop. Det handler for os også om at tage sig tid til fordybelse, få nye indsigter, forkæle sig selv, træffe nogle bevidste valg og finde inspiration i omgivelserne gennem bl.a. kunst og kultur.

Derfor har vi her nøje udvalgt de services du vil blive forkælet med, og kan lade dig inspirere af, før, under og efter dit besøg hos os.

Forberedelse

Diskretion

Ønsker du diskretion i forbindelse med din forundersøgelse eller operation, har du mulighed for at komme gennem en mere diskret indgang. Du vil blive taget personligt imod og fulgt direkte ind til forundersøgelse eller ind på din suite. Ønsker du fuld diskretion, er der også mulighed for at få eksklusive adgang til hele klinikken. Lad os vide hvad dine behov er, så vi tager os godt af dig.

Parkering

Ankommer du i din egen bil, er der offentlige p-pladser på Østbanegade samt Classensgade.

Offentlig transport

Østerport Station og Nordhavn Station med både S-tog og Metro ligger cirka 10 minutters gang fra klinikken. Du kan også tage bus 1A til Nordhavn

Taxi service & privat chauffør

For ekstra komfort arrangerer vi også en privat Mercedes S Class med chauffør, som tager dig til/fra klinikken. Priser fra kr. 1450. Denne service skal arrangeres senest 48 timer før operationen.

Kontakt os direkte på 91 56 55 21 for at foretage din forudbestilling af en privat bil. Vi kan naturligvis også altid hjælpe med at bestille en eldreven taxi.

Under dit ophold

Mad & drikkevarer

Uanset om du kommer til forundersøgelse eller skal have foretaget en operation, så sørger vi for at forkæle dig med den bedste mad, kaffe, specialudvalgt te og sund, frisklavet forplejning – naturligvis valgt ud fra årstidens råvarer og altid økologisk. Lad os på forhånd vide, hvis du har nogle allergener, så tilpasser vi menuen specielt til dig.

Underholdning

Enten før eller efter din operation kan det være afslappende at lytte til musik eller en lydbog. Hvis du har glemt dine høretelefoner eller oplader under dit besøg, så lad os vide det, så kommer vi ind i din suite med det, som du mangler. Udforsk vores yndlings podcasts, lydbøger og musik nedenfor

Smertelindring

Rygøvelser til lindring af ligge-spændinger

Efter mange operationer skal du sove på ryggen i flere dage.  Derfor kan din ryg blive øm af at ligge ned. For at løsne spændingerne, så anbefaler vi at du laver følgende øvelser: Lig på ryggen og bøj benene op til brystet og kram dem i 1-2 minutter af gangen. Gentag 2-4 gange om dagen.

Mad og drikke

Styrk din indre kerne med kost og drikkelse, der hjælper din helingsproces

Drikkevarer

— Calming tea: Rehydrering og beroligende 

— C-E vitamin juice: Kollagen ppbyggende

— A vitamin smoothie: Hudfornyende og glød til huden

Fødevarer

— Multi Salat: Celleopbyggende i helingsfasen af dine ar

— Tofu: Proteinkilde til heling

— Omega 3.6.9: Styrker cellemembraner og bevarer fugt i huden

Kastellet

København til fods

Fra klinikken kan I nyde turen ned over det historiske Kastellet og langs havnefronten med byens arkitektoniske nedslag. Lige ved den ikoniske Knippelsbro kan I dreje af og ende i én af byens hemmelige lommer, Bibliotekshaven bag Det Kgl. Bibliotek.

Derfra kan I gå tilbage mod kanalen og nyde en frokost på Admiralgade 26 eller et glas vin i eftermiddagssolen foran Ved Stranden 10, lige over for Christiansborg. Inde bag de brostensbelagte gader kan I bagefter blive inspireret i Nikolaj Kunsthal eller besøge Kunstforeningen Gl. Strand. Lige om hjørnet herfra ligger én af byens mindste, men absolut bedste, cocktailbarer, K-Bar. Herfra kan I gå gennem det gamle, charmerende København og ende med middag på Restaurant Maison, tæt på Kongens Have.

Pårørende er velkomne

Services til dine pårørende

For os er det vigtigt at dine pårørende også føler sig godt taget af. 

Vi hjælper altid med en reservation eller andre forespørgsler, der kan gøre opholdet i byen for dine gæster så behageligt og berigende som muligt, mens vi tager os godt af dig. Alt fra restaurantbesøg og god kaffe - til kulturelle oplevelser og galleribesøg.

Overnatning til pårørende

Vi samarbejder med nogle af byens bedste og mest charmerende lokale hoteller, hvis du har en pårørende, som har behov for overnatning i København. Kontakt os direkte med jeres behov, så skræddersyr vi et ophold til dine gæster, så de også føler sig hjemme – dette gælder også reservationer, restauranter og andet de måtte have behov for.

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse