Kirurgisk læbeløft

Kirurgisk læbeløft

Huden mellem næse og læbekanten forkortes og derved kommer overlæben til at syne tydeligere og giver mere samlet volumen til læberne. Foretages i lokalbedøvelse

Kirurgisk læbeløft

Et kirurgisk læbeløft forkorter afstanden mellem næsen og selve læbekanten, og vil på den måde skabe en forynget proportion omkring munden og i ansigtet som helhed

Nogle mennesker er født med en lang afstand mellem næse og læbekant, og kan allerede i tyverne synes, at der er behov, mens andre først får behovet i takt med de ældes. Læberne synker indad og nedad med alderen - som resten af ansigtet. Arret placeres i folden lige under næsen og ved næseborene og vil med tiden blive mere eller mindre usynlige.

Det er også en mulighed at få lavet en fedttransplantation med eget fedt til læberne i samme operation, såfremt der er behov for mere struktur og fylde i læberne.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1 time

Tid i alt på klinik

3-4 timer

Nedetid

2-7 dage

Bad

Med det samme

Kørsel

Med det samme

Dyrke motion

2-4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 19.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Tillægsbehandlinger til denne operation

Tillagt volumen med eget fedt

10.000 kr.

Få mere volumen i din læbe med en transplantation af dit eget fedt fra kroppen.

Tillagt fenol peeling om mund & hage

15.000 kr.

Dyb og kemisk peeling til dybe og kraftige rynker. Kan med fordel gøres i forbindelse med et ansigts - og halsløft.

Gentagelse af behandling med eget fedt til læber efter 3-6 mdr

12.000 kr.

Gentagelse af transplantation af fedt fra kroppen til din læbe.

Mere Ansigtskirurgi

Vi tilbyder forskellige former for ansigtskirurgi, fedtsugninger og peelinger af højeste kvalitet og nøje tilpasset dine ønsker og behov.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen gennemgår plastikkirurgen dine helbredsoplysninger, taler om dine ønsker og I afstemmer sammen dine forventninger. Det er vigtigt at forstå, at din grundlæggende personlige anatomi samt alder også spiller en rolle for det endelige resultat.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

For de fleste foregår operationen i lokal narkose, men er det led i et ansigtsløft, foregår det i fuld narkose. Inden indgrebet vil du få smertestillende medicin og tale med plastikkirurgen, der tager førbilleder og optegner området, hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

Er operationen i fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet. Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 14 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet

Stingene fjernes efter en uge. Da næsen er meget udsat for “vejr og vind”, er det vigtig at du beholder såret rent, og at du hver dag går i bad og lader vand skylle forsigtigt ned over arret. Du må ikke “pille” i såret, men blot sørge for at det er rent - og smøre det med en salve, du får med fra klinikken. Langt de fleste har kun brug for smertestillende håndkøbsmedicin i få dage lige efter operationen. Prøv at undgå at synge og tale for meget i dagene efter operationen, så arret får ro. Spis ikke for store krævende måltider de første 3 dage efter operation men spis blød afkølet og gerne flydende mad i dagene efter (smoothies, yoghurt, blødt brød, melon, banan, kartofler, grød)

Efter 2 uger kan du atter dyrke sport, hvis du starter blidt op. Undgå svømmehal, havbad og sauna i 3 uger. Efter 2 uger skal du begynde og anvende solcreme på arret og fortsætte med det hver dag i minimum 6 måneder. Det beskytter såret mod solen, der ellers kan misfarve arret. Efter 2 uger må du gerne bruge makeup på arret.

005

Potentielle bivirkninger

Langt de fleste operationer medfører en hævelse af større eller mindre grad - også et kirurgisk læbeløft. Det vil altid være individuelt, hvor hårdt ramt du bliver. Der kan opstå blå mærker efter operationen, men de forsvinder igen i løbet af 1-3 uger.

Hævelsen aftager oftest inden for de første 1 - 3 uger, men du kan sagtens være let hævet i op til 3 måneder efter operationen. Det bedste resultat efter et læbeløft ses efter 3-6 mdr. Det er den tid det tager, før arret er ægte modnet. Arret vil være rødt i en periode, hos nogle op til 12 måneder. Yderst sjældent forsvinder rødmen ikke, og i yderst sjældne tilfælde er der udviklet et hypertrofisk ar. Behandling med laser eller steroid kan bedre dette.

Der er minimale smerter forbundet med denne operation. Langt de fleste kan nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin (Panodil og Ipren) i 3-7 dage. Det vil være normalt at huden omkring såret har føleforstyrrelser (en sovende fornemmelse) i de første 6-12 måneder. Føleforstyrrelser kan vare i op til 24 mdr.

Kroniske nerveskader er yderst sjældne - og infektion forekommer yderst sjældent og kan behandles med antibiotika.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse