Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt

100% biologisk metode, hvor kroppens fedt ”genbruges” til at skabe større bryster. Fedtet suges fra mave, lår eller ryg - filtreres herefter.og injiceres i brysterne. Metoden egner sig til dig, der ønsker et meget naturligt udseende.

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt er en 100% biologisk metode, hvor kroppens fedt ”genbruges” til at skabe større bryster. Fedtet suges fra mave, lår eller ryg - og filtreres herefter. Så klargøres det i tynde sprøjter, og injiceres i brysterne. Metoden egner sig til kvinder, der ønsker et meget naturligt udseende.

Har du naturligt ”hængende bryster” eller ønsker markant større bryster, er det ikke egnet. Metoden kan kombineres med et brystløft - eller implantater, som et ”hybrid bryst” (en kombineret brystforstørrelse med både silikoneimplantat og eget fedt).

Mængden af fedt, der transplanteres til hvert bryst, vil typisk være ca. 250-350 ml. - afhængigt af udgangspunkt og ønsker. Transplanteres der større volumen, er der risiko for, at trykket omkring de enkelte fedtceller bliver for stort, og at de derfor går til grunde. Fedtceller er meget sårbare, og af den årsag kan det være forventeligt, at det kun er ca. 50% af det transplanterede fedt, der overlever. Det kan derfor være nødvendigt med 2 - 3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum, for at opnå den ønskede form og volumen.

Det er vigtigt, at du har et godt og sundt helbred - og er forberedt til operationen. Et BMI tal i normalområdet omkring 25 er optimalt. Operation egner sig ikke til meget slanke personer, da der skal være nok fedt at transplantere fra.

Rygning er den væsentligste årsag til komplikationer, som infektion og vævsdød, og du skal derfor stoppe rygning mindst 4 uger før operationen og må tidligst begynde igen 4 uger efter operationen.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1-2 timer

Tid i alt på klinik

4-5 timer

Nedetid

7-14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Cirka 3-7 dage

Dyrke motion

4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 46.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Tillægsbehandlinger til denne operation

Lille brystløft

16.000 kr.

Et brystløft kan være med til at genskabe noget af den elasticitet og fasthed, som det har tabt ved graviditet, amning, vægttab og ældning.

Stort brystløft

25.000 kr.

Et brystløft kan være med til at genskabe noget af den elasticitet og fasthed, som det har tabt ved graviditet, amning, vægttab og ældning.

Brystvortereduktion

14.000 kr.

Harmoni imellem bryst og brystvorte.

Reduktion af pigmenteret område omkring brystvorte

20.000 kr.

Fjernelse af pletter og mørke afmærkninger

Mere Brystkirurgi

Vi tilbyder forskellige former for brystkirurgi, herunder brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, udskiftning og fjernelse af implantater.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker.

Du vil blive orienteret om og vejledt i hvilke områder på din krop, der egner sig bedst til at suge fedt fra og I gennemgår forløbet. Typisk er mave og inderlår de bedste donorsteder.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

Det er vigtigt, at du har et generelt godt helbred og er forberedt til operationen.

Det er vigtigt, at du har et godt og sundt helbred - og er forberedt til operationen. Et BMI tal i normalområdet omkring 25 er optimalt. Operationen egner sig ikke til meget slanke personer, da der skal være nok fedt at transplantere fra.

Rygning er den væsentligste årsag til komplikationer, som infektion og vævsdød, og du skal derfor stoppe rygning mindst 4 uger før operationen og må tidligst begynde igen 4 uger efter operationen.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen, der foregår i fuld narkose. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det er derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen.

Før operationen har du igen en dialog med plastikkirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

På operationsdagen møder du narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen.

Operationen tager cirka én time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet. Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem.

Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 7 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for dette.

004

Efterforløbet

Dagen efter operationen får du et opkald fra vores sygeplejerske, som tjekker at du har det godt og afklarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Du skal forvente en lav grad af smerter i brystkassen og spænding i brysterne i mellem 3 til 14 dage efter operationen. Efter 14 dage synes de fleste, at de er smertefri. Mange sygemelder sig i omkring én uge alt i alt. Det er helt normalt at mærke ømhed og lidt jag i brysterne lejlighedsvis i op til 3 måneder efter.

Du må gå i bad 2 dage efter operationen.

Du får både en mild og en stærkere smertestillende medicin med hjem til de første 3 dage. Herefter plejer de fleste at nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin, indtil du ikke længere har ondt.

Efter 10 -12 dage møder du til kontrol hos plastikkirurgen, og vil også her få fjernet dine sting.

Brysterne vil være mest hævede i den første måned. Herefter aftager hævelsen løbende og efter 3 måneder vurderer plastikkirurgen det endelige resultat.

Du må træne 8 uger efter operationen.

Du må bruge bøjle-bh-3 måneder efter operationen.

Fra operationsdagen og op til 3 måneder efter anbefaler vi en blød sports-bh eller en elastisk tank top (begge dele uden bøjler)

Undgå for tunge løft i den første måned efter operationen. Brug som hovedregel benene, når du løfter og hold det, du løfter, tæt ind til kroppen (max. 5 kilo).

Du må gerne køre bil i løbet af den første uges tid - så længe at det er kortere ture.

Rygning er en absolut uegnet handling (kontraindikation) i forhold til indgrebet, da rygning nedbryder fedtcellerne.

Generelt er det vigtigt at mærke kroppens signaler i efterforløbet. Og husk at resultatet af din operation ikke er statisk, men kan påvirkes af aldring, graviditeter, vægtsvingninger mm.

Det er vigtigt at fedtcellerne får de bedste forudsætninger for at overleve transplantationen, og du må derfor ikke tabe dig i vægt i de første 3 måneder. Hvis du taber dig lige efter operationen, er fedtet i brysterne nemlig det første, du taber.

005

Potentielle bivirkninger

Det er forventeligt at brysterne er hævede, følelsesforstyrrede og ømme efter operationen. Disse tilstande vil være forbigående, og kun i meget, meget sjældne tilfælde være kroniske smerter.

Brysterne kan også i de første dage blive rødlige. Det skyldes ikke en infektion, men en reaktion på grund af fedtets indhold af stamceller, der gør huden aktiv. Kun, hvis du oplever en dyb smerte og meget rødme – i fællesskab med utilpashed og feber - kan det være tegn på en infektion.

Du kan også få blå mærker, som typisk forsvinder i løbet af et par uger. Og yderst sjældent kan der dannes fedt-cyster i vævet, som kan være nødvendige at fjerne kirurgisk.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse