Fedtsugning af hage inklusiv kæbelinjen

Fedtsugning af hage inklusiv kæbelinjen

Få en mere markeret hage - og halsvinkel - og kom af med en irriterende dobbelthage. Foretages i lokalbedøvelse.

Fedtsugning af hage inklusiv kæbelinjen

En fedtsugning af halsen og underhagen vil få din hals og underansigt til at syne slankere, og give et yngre og mere markeret udseende.

Selve fedtcellerne bliver fjernet og sandsynligheden for at der senere vil danne sig et fedtdepot i det område, bliver formindsket. Det er dog vigtigt at vægten - efter en fedtsugning - holdes, da de efterladte fedtceller ellers kan vokse og give fylde omkring det fedtsugede område.

Det er også vigtigt at vide, at en fedtsugning ikke strammer huden op. Derfor vil det i nogle tilfælde være nødvendigt, at kombinere fedtsugning med fjernelse eller opstramning af overskydende hud.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1 time

Tid i alt på klinik

3-4 timer

Nedetid

2-7 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Med det samme

Dyrke motion

2-4 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 18.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Mere Fedtsugning

Få reduceret uønskede fedtdepoter og opnå en mere kontureret krop med en fedtsugning

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen gennemgår plastikkirurgen dine helbredsoplysninger, taler om dine ønsker og I afstemmer sammen dine forventninger. Det er vigtigt at forstå, at din grundlæggende personlige anatomi samt alder også spiller en rolle for det endelige resultat.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

For de fleste foregår operationen i lokalbedøvelse, men hvis der er behov for det, så kan den også foretages i fuld narkose eller i en “bedøvelsesrus”. Inden indgrebet vil du få mild smertestillende medicin og taler igen med plastikkirurgen, der tager førbilleder og optegner de steder, hvor du skal have fjernet hud.

Før lokalbedøvelsen, spritter sygeplejerske huden af og pålægger sterile afdækninger omkring ansigt og hals. Der laves tre indstikssteder til fedtsugning-kanylen, hvor fedtet skal suges ud fra. Efter fedtet er fjerne syes disse sammen - og du får et elastikbind på, som afhjælper for hævelsen.

003

Narkose & operation

Vælger du at blive opereret i fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet.

Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 14 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet (Recovery)

Du skal have et lyst, brunt plaster på i 7 dage, hvorefter lægen fjerner dine tråde og plastre. De efterfølgende 3 måneder anbefales det, at du skifter plaster (englehud-plaster) hver 14. dag. Langt de fleste har kun brug for Panodil i få dage lige efter operationen. Det er godt for både din helingsproces og for kroppen, at gå daglige ture i et roligt tempo - i dagene efter operationen.

Efter 7 dage kan du atter dyrke sport, hvis du starter blidt op. Undgå svømmehal, havbad og sauna i 3 uger. Det er også en fordel at sove højt med hovedet, da det mindsker hævelsen - og du kan med fordel spise meget varieret. Især proteiner, fisk og sunde grøntsager bidrager til hurtigere heling. Alt dette vil du blive informeret nærmere om inden du bliver udskrevet fra os.

005

Potentielle bivirkninger

Langt de fleste operationer medfører en hævelse af større eller mindre grad - også en fedtsugning af hage/hals. Det vil altid være individuelt, hvor hårdt ramt du bliver.

Hævelsen aftager igen og oftest inden for de første 1 - 3 uger, men du kan sagtens være let hævet i op til 3 måneder efter operationen.

Der er minimale smerter forbundet med denne operation. Langt de fleste kan nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin i 2 - 7 dage. Det vil være normalt at huden omkring såret/arret har føleforstyrrelser (en sovende fornemmelse) i de første 3 måneder, og herefter vil huden langsomt “vågne” igen.

Kroniske nerveskader og hudnekrose er yderst sjældne. Infektion forekommer meget sjældent og kan behandles med antibiotika.

Huden vil ofte være misfarvet (blå, grøn og gul) i ugerne efter operationen. Det er normalt at arrene er røde i de første par måneder, men vil med tiden blege af og blive lyse.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse