Maveskindsoperation

Maveskindsoperation

Maveskindsoperation kan være en effektiv løsning for personer med løs og slap mavehud, som ikke kan forbedres gennem kost og motion alene.

Maveskindsoperation

Mange har efter graviditet, vægttab eller med alderen udviklet løst maveskind, som ikke kan trænes væk - eller opstrammes via motion.

Ved en maveskindsoperation opnår du en fladere og strammere mave ved at der fjernes løs hud og fedt fra navlen af - og ned med skambenet.

Huden over navlen strækkes derefter og lukkes nedadtil, så arret vil være placeret fra hoftekam til hoftekam og omkring navlen.

Du beholder din oprindelige navle, men navlen får et nyt “hul” ud gennem huden.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

2-3 timer

Tid i alt på klinik

1 døgn

Nedetid

14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

1-2 uger

Dyrke motion

6-8 uger

Key information icon

Før og efter

Før

A client before having Maveskindsoperation

Efter

A client after having Maveskindsoperation

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 35.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Tillægsbehandlinger til denne operation

Lille Maveskindsoperation

35.000 kr.

Den lille maveoperation er velegnet, når det kun er mavestykket under navlen, som trænger til en opstramning. Det overskydende hud fjernes, og indgrebet kan eventuelt kombineres med en fedtsugning. Arret placeres i bikinilinjen.

Stor Maveskindsoperation

58.000 kr.

Opstramning af hele maven. Ved en stor maveoperation fjernes hudoverskuddet både over og under navlen - og der laves eventuelt et nyt hul til navlen. Arret placeres nedadtil på maven, fra hoftekam til hoftekam og kan med tiden dækkes af buksekanten.

Fedtsugning af mave

12.000 kr.

Operation, hvor overskydende hud og fedt fjernes. Maven bliver efterfølgende både tyndere og mere fast.

Fedtsugning af mave og ryg

27.000 kr.

Fedtsugning af uønskede fedtdepoter både på maven og ryggen (dansehåndtag) samtidig med at hudoverskuddet fjernes og strammes op.

Sammensyning af rectusdistase

12.000 kr.

Som en del af en stor maveplastik operation, med fjernelse af overskydende hud både over og under navlen, hvor mavemusklerne (bugvægsmuskulaturen) samtidig også bliver opstrammet.

Mere Kropskirurgi

Der kan være noget der generer dit selvbillede, uanset om det er medfødt, kommet med alderen, eller efter en fødsel. Men fælles for alt kropskirurgi er, at det skal få dig til at føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker.

Herefter vejleder plastikkirurgen dig i hvilken type maveskindsoperation, du egner dig til - stor eller lille. Stor maveplastik giver et ar fra hofte til hofte og omkring navlen. Lille maveplastik giver et ar over skambenet, der går ud mod hofterne.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

Det er vigtigt, at du har et generelt godt helbred og er forberedt til operationen.

Din vægt skal ligge inden for normalområdet. Et BMI tal på mellem 20-25 er optimalt – med de forbehold, der nu kan være i forhold til din kropsbygning mm.

Rygning er den centrale årsag til komplikationer som infektion og vævsdød. Du skal derfor stoppe helt med rygning minimum 4 uger før operationen og må tidligst indlede igen 4 uger efter operationen.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen, der foregår i fuld narkose. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen.

Før operationen har du igen en dialog med plastikkirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

På operationsdagen møder du narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka et par timer. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket.

Når du er frisk efter operationen, sikrer vi at du kan nyde resten af dagen i din private suite og du forbliver indlagt frem til næste morgen, når vi vurderer at du er klar til at komme hjem.

004

Efterforløbet

I dagene efter operationen får du et opkald fra plastikkirurgen, som tjekker at du har det godt og afklarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Du skal forvente en lav grad af smerter i mellem 3 til 14 dage efter operationen. Efter 14 dage synes de fleste, at de er smertefri. Mange sygemelder sig i omkring 14 dage alt i alt. Det er helt normalt at mærke ømhed og lidt jag i maven lejlighedsvis op til 3 måneder efter indgrebet.

2 dage efter operationen kan du gå i bad.

Du får både en mild og en stærkere smertestillende medicin med hjem til de første 3 dage. Herefter plejer de fleste at nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin, indtil du ikke længere har ondt.

Efter 10 - 12 dage møder du til kontrol i klinikken, hvor du også vil få fjernet dine sting.

Maven vil være mest hævet i den første måned. Herefter aftager hævelsen løbende og efter 3 måneder vurderer plastikkirurgen det endelige resultat.

Du må træne 8 uger efter operationen.

Undgå for tunge løft i den første måned efter operationen. Brug som hovedregel benene, når du løfter og hold det, du løfter tæt ind til kroppen (max. 5 kilo).

Du må gerne køre bil i løbet af den første uges tid - så længe at det er kortere ture.

Generelt er det vigtigt at mærke kroppens signaler i efterforløbet. Og husk at resultatet af din operation ikke er statisk, men kan påvirkes af aldring, graviditeter, vægtsvingninger, rygning mm.

005

Potentielle bivirkninger

Huden vil være hævet, følelsesforstyrret og misfarvet af blå/grønne mærker. Disse tilstande er forbigående. Det meste af hævelsen forsvinder i løbet af nogle uger og alt hævelse forventes aftaget efter 3 - 6 måneder.

En akut komplikation kan være en blødning, der opstår hos cirka 1% af alle patienter. 90% af efter-blødningen opstår inden for de første 24 timer. Du er indlagt i et døgn og en eventuel efterblødning vil derfor blive behandlet med det samme. Er det en større blødning, vil det fordre en lille efter-operation, hvor blødningen skal udtømmes. Dette påvirker ikke det endelige resultat.

Infektion ses meget sjældent, men kan forekomme og vil kræve behandling med antibiotika. I yderst sjældne tilfælde, hvor antibiotika ikke virker tilstrækkeligt, er det nødvendigt at fjerne implantatet, som derefter vil blive indopereret et par måneder senere.

Hvis der optræder infektion, ses det typisk efter 1-2 uger og symptomerne er rødme og hævelse samt tiltagende smerter, utilpashed og feber.

Når hud strækkes, som det sker ved en brystforstørrende operation, vil der være en lille risiko for, at der opstår strækmærker – tilsvarende som det kan ses i forbindelse med amning eller vægtøgning.

Strækmærkerne vil i de fleste tilfælde forsvinde efter cirka 6 måneder, men vi anbefaler du uanset hvad behandles med A vitamin creme, hvis du oplever strækmærker.

Operationen vil efterlade et ar fra hofte til hofte, som i starten vil være rødt og let hævet (også når der genanvendes et tidligere år). Med tiden modnes arret og bliver lyst, men hos enkelte forsvinder rødme og hævelse ikke, og det giver et fortykket dannet ar (hypertrofiske ar) eller et ar, der breder sig ud over arrets naturlige grænser (keloid ar).

Dette kan behandles med binyrebarkhormon eller laser, som i de fleste tilfælde vil forbedre det. Yderst sjældent kan der opstå vævsnekrose, hvor huden skal hele op på ny. Dette vil på sigt kræve en korrigering af området med forsinket heling.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse