Nanofedt-microneedling

Nanofedt-microneedling

Hudforyngelse med nanofedt-microneedling transplantation, højkoncentreret C-vitamin og hyaloronsyre til ansigtet, halsen og decolleté.

Nanofedt-microneedling

Kan både foretages alene og som opfølgning til et ansigts - og halsløft efter 12 måneder. Foretages i fuld narkose eller i rus. Pris i fuld narkose/rus kr. 24.000 Pris reduceres til 15.000 kr du får behandlingen i tillæg med andre operationer

Microneedling-nanofedt-transplantation er en hudkvalitetsforbedring af hudens styrke og dermed også udstråling. Hudcellernes kollagen-produktion øges og der tilføres aktive celler og næring via fedt. Med en dyb microneedling laver plastikkirurgen en masse små “kontrollerede” skader i huden, der på den måde igangsætter en naturlig reparationsproces, hvor hudens struktur forstærkes.

I samme seance suges derfor fedt fra mave eller lår, der præpareres som nanofedt. Helt små fedtceller stemples ned i huden samtidig med microneedlingen, der åbner porerne. Microbotox og C-vitamin er også en del af behandlingen, da begge bidrager til hudcellernes optag af vitaminer og aktive vævskomponenter i fedttransplantationen. Vi anbefaler touch-up med hudkvalitets-forbedring hver 12. måned fremadrettet*

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1-2 timer

Tid i alt på klinikken

3-4 timer

Nedetid

7-14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Efter 2 dage

Dyrke motion

4 uger

Key information icon

Før og efter

Før

A client before having Nanofedt-microneedling

Efter

A client after having Nanofedt-microneedling

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 24.000 (pris reduceres til kr. 15.000, hvis du får foretaget behandlingen i tillæg til andre operationer)

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Mere Ansigtskirurgi

Vi tilbyder forskellige former for ansigtskirurgi, fedtsugninger og peelinger af højeste kvalitet og nøje tilpasset dine ønsker og behov.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen gennemgår plastikkirurgen dine helbredsoplysninger, taler om dine ønsker og I afstemmer sammen dine forventninger. Det er vigtigt at forstå, at din grundlæggende personlige anatomi samt alder også spiller en rolle for det endelige resultat. Behandlingen egner sig til både ansigt, hals og décolleté

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen. Før du bliver lagt i narkose eller rus, taler du med plastikkirurgen, der også markerer de områder, der skal peeles. Behandlingstiden tager cirka 45-60 minutter at gennemføre afhængigt af, hvor stort et område der skal behandles.

003

Narkose & operation

Vælger du at blive opereret i fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Det tager cirka en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet.

Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 7 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet

Du vil have en fornemmelse af solbrændthed i cirka 3 dage efter behandlingen. Huden vil være hævet og du vil opleve, at den er tør og skallende i takt med at den fornyes. Dette vil tage cirka 2 uger. Herefter vil du være lys-rød i huden i yderligere 2 uger. Det vil dog kunne dækkes med makeup. Vi anbefaler at du i perioden tager både smertestillende medicin, og medicin mod hævelsen. Alt dette udleveres fra os. Du kan dyrke sport - også gå i svømmehallen efter cirka 3 uger eller når huden er helet.

Det er vigtigt at bruge solcreme, når du opholder dig ude - men start først 2 - 3 uger efter det første helingsforløb. Så ophold dig ikke i solen indtil da. Vi anbefaler ikke solferie af nogen art de første 3 måneder efter behandlingen. Er du i solen, så brug solhat og solbriller og undgå helst solen direkte i ansigtet.

Du skal møde til kontrol efter 14 dage. Hvis du har brug for ekstra kontroller aftales dette blot løbende. Efter 3 måneder vil vi gerne se dig til en afsluttende kontrol, hvor vi sammenligner før- og efter-billeder.

005

Potentielle bivirkninger

Du kan forvente hævelse, en grad af smerter og rødme i op til 3 uger. Smerterne kan stilles med smertestillende håndkøbsmedicin.

Komplikationer fra peeling er få og forekommer sjældent, men som ved alle andre indgreb, er der risici i forhold til infektion.

Dette kan behandles med antibiotika - men vil forlænge perioden med rødme. Komplikationer af fedtsugning er meget sjældne og vil i så fald være følelsesforstyrrelser, infektion og ujævnheder i det fedtsugede område.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse