Mommy Makeover

Mommy Makeover

Forbedring af både bryster og maveskind. Kan være en kombination af en brystforstørrende operation, brystløft, fjernelse af fedtdepoter og løs hud på maven - afhængigt efter ønske og behov.

Mommy Makeover

En Mommy Makeover er en betegnelse, som dækker over en kombination af forskellige typer forbedringer af både bryster og maveskind.

Mange har efter graviditet, vægttab eller med alderen udviklet hængende bryster og løst maveskind, som hverken kan trænes væk - eller opstrammes ved hjælp af sund kost, sund livsstil og motion. Rigtig mange mister også volumen i brysterne med alderen og efter graviditeter, vægttab og amning. I en Mommy Makeover kan man lave brystforstørrelse, brystløft, fjernelse af fedtdepoter og fjernelse af løs hud på maven.

Nogle kvinder har kun brug for brystløft og maveskindsoperation, andre kun brystforstørrelse og maveskindsoperation, og andre igen en kombination af alle operationerne.

En Mommy Makeover kræver indlæggelse i et døgn i klinikken.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

2 - 3 timer - afhængigt af omfang

Tid i alt på klinik

1 døgn

Nedetid

14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

1-2 uger

Dyrke motion

Efter 6-8 uger

Key information icon

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 90.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Mere Kropskirurgi

Der kan være noget der generer dit selvbillede, uanset om det er medfødt, kommet med alderen, eller efter en fødsel. Men fælles for alt kropskirurgi er, at det skal få dig til at føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker.

Herefter vejleder plastikkirurgen dig i hvilken type brystoperation og maveskindsoperation. Stor maveplastik giver et ar fra hofte til hofte og omkring navlen. Lille maveplastik giver et ar over skambenet, der går ud mod hofterne. En brystforstørrelse giver et lille ar i brystfolden, et brystløft giver et ar omkring brystvorteområdet eller et anker-ar hvis det drejer sig om et stort brystløft

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

Det er vigtigt, at du har et generelt godt helbred og er forberedt til operationen.

Din vægt skal ligge inden for normalområdet. Et BMI tal på mellem 20-25 er optimalt – med de forbehold, der nu kan være i forhold til din kropsbygning mm.

Rygning er den centrale årsag til komplikationer som infektion og vævsdød. Du skal derfor stoppe helt med rygning minimum 4 uger før operationen og må tidligst indlede igen 4 uger efter operationen.

002

Operationsdagen

Du skal møde fastende til operationen, der foregår i fuld narkose. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen.

Før operationen har du igen en dialog med plastikkirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

På operationsdagen møder du narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen.

Operationen tager cirka et par timer. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket.

Når du er frisk efter operationen, sikrer vi at du kan nyde resten af dagen i din private suite og du forbliver indlagt frem til næste morgen, når vi vurderer at du er klar til at komme hjem.

004

Efterforløbet

I dagene efter operationen får du et opkald fra plastikkirurgen, som tjekker at du har det godt og afklarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Du skal forvente en grad af smerter i mellem 3 til 14 dage efter operationen. Efter 14 dage synes de fleste, at de er smertefri. Mange sygemelder sig i omkring 14 dage alt i alt. Det er helt normalt at mærke ømhed og lidt jag i maven og brysterne lejlighedsvis op til 3 måneder efter indgrebet.

2 dage efter operationen kan du gå i bad.

Du får både en mild og en stærkere smertestillende medicin med hjem til de første 3 dage. Herefter plejer de fleste at nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin, indtil du ikke længere har ondt.

Efter 10 - 12 dage møder du til kontrol i klinikken, hvor du også vil få fjernet dine sting.

Bryster og mave vil være mest hævet i den første måned. Herefter aftager hævelsen løbende og efter 3 måneder vurderer plastikkirurgen det endelige resultat.

Du må træne 8 uger efter operationen.

Undgå for tunge løft i den første måned efter operationen. Brug som hovedregel benene, når du løfter og hold det, du løfter tæt ind til kroppen (max. 5 kilo).

Du må gerne køre bil i løbet af den første uges tid - så længe at det er kortere ture.

Generelt er det vigtigt at mærke kroppens signaler i efterforløbet. Og husk at resultatet af din operation ikke er statisk, men kan påvirkes af aldring, graviditeter, vægtsvingninger, rygning mm.

005

Potentielle bivirkninger

Huden vil være hævet, følelsesforstyrret og misfarvet af blå/grønne mærker. Disse tilstande er forbigående. Det meste af hævelsen forsvinder i løbet af nogle uger og alt hævelse forventes aftaget efter 3 - 6 måneder.

En akut komplikation kan være en blødning, der opstår hos cirka 1% af alle patienter. 90% af efter-blødningen opstår inden for de første 24 timer. Du er indlagt i et døgn og en eventuel efterblødning vil derfor blive behandlet med det samme. Er det en større blødning, vil det fordre en lille efter-operation, hvor blødningen skal udtømmes. Dette påvirker ikke det endelige resultat.

Infektion ses meget sjældent, men kan forekomme og vil kræve behandling med antibiotika. I yderst sjældne tilfælde, hvor antibiotika ikke virker tilstrækkeligt, er det nødvendigt at fjerne implantatet, som derefter vil blive indopereret et par måneder senere.

Hvis der optræder infektion, ses det typisk efter 1-2 uger og symptomerne er rødme og hævelse samt tiltagende smerter, utilpashed og feber.

Når hud strækkes, som det sker ved en brystforstørrende operation, vil der være en lille risiko for, at der opstår strækmærker – tilsvarende som det kan ses i forbindelse med amning eller vægtøgning. Strækmærkerne vil i de fleste tilfælde forsvinde efter cirka 6 måneder, men vi anbefaler du uanset hvad behandles med A vitamin creme, hvis du oplever strækmærker.

Operationen vil efterlade et ar fra hofte til hofte, som i starten vil være rødt og let hævet (også når der genanvendes et tidligere ar). Med tiden modnes arret og bliver lyst, men hos enkelte forsvinder rødme og hævelse ikke, og det giver et fortykket dannet ar (hypertrofiske ar) eller et ar, der breder sig ud over arrets naturlige grænser (keloid ar). Dette kan behandles med medicn eller laser, som i de fleste tilfælde vil forbedre det. Yderst sjældent kan der opstå vævsnekrose, hvor huden skal hele op på ny. Dette vil på sigt kræve en korrigering af området med forsinket heling.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse