Fedtsugning af kroppen

Fedtsugning af kroppen

Få fedtsuget det eller de ydre fedtlag, der generer dig. Skaber en permanent fedtreduktion, da fedtcellerne fjernes og depoterne dermed bliver mindre.

Fedtsugning af kroppen

En fedtsugning af kroppen på for eksempel mave, nedre ryg (dansehåndtag), knæ, lægge, ydre-inderlår og inderlår får konturen til at syne slankere.

Selve fedtcellerne bliver fjernet og sandsynligheden for, at der senere vil danne sig et fedtdepot i det område, bliver formindsket. Det er dog vigtigt at vægten - efter en fedtsugning - holdes stabil, da de efterladte fedtceller ellers kan vokse og give fylde omkring det fedtsugede område. En fedtsugning skal derfor ses som en mulighed for lokalt at behandle de områder, du har svært ved at komme til livs - også selvom du er i gang med et vægttab.

På den måde kan kroppen skulptureres, og du kan fremhæve feminine eller maskuline former. En fedtsugning kan kombineres med fedttransplantationer, hvor kroppens eget fedt bruges til at fremhæve andre områder på kroppen.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1-4 timer

Tid i alt på klinik

3-6 timer

Nedetid

7-14 dage

Bad

Efter 2 dage

Kørsel

Cirka 3-7 dage

Dyrke motion

4 uger

Key information icon

Før og efter

Før

A client before having Fedtsugning af kroppen

Efter

A client after having Fedtsugning af kroppen

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

Fra 25.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Tillægsbehandlinger til denne operation

Efterfølgende områder i samme operation

20.000 kr.

Fedtsugninger på flere områder i samme operation.

Mere Fedtsugning

Få reduceret uønskede fedtdepoter og opnå en mere kontureret krop med en fedtsugning

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen gennemgår plastikkirurgen dine helbredsoplysninger, taler om dine ønsker og I afstemmer sammen dine forventninger. Det er vigtigt at forstå, at din grundlæggende personlige anatomi samt alder også spiller en rolle for det endelige resultat.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

002

Operationsdagen

For de fleste foregår operationen i fuld narkose, men er der tale om mindre områder, fx knæ eller yderlår, kan det gøres i lokalbedøvelse. Inden indgrebet vil du få mild smertestillende medicin og taler med plastikkirurgen, der tager førbilleder og optegner de områder, hvor du skal fedtsuges. Der laves små indstikssteder til fedtsugning-kanylen, hvor fedtet skal suges ud fra.

Efter fedtet er fjerne syes disse sammen - og du får kompressionstøj på, som afhjælper for hævelsen. Er det på maven eller lænden får det et kompressionsbælte på, er det på benene, får du kompressions-cykelbukser på.

003

Narkose & operation

Vælger du at blive opereret i fuld narkose, vil du på operationsdagen møde narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka en time. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet.

Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 14 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet

Sting fjernes efter ca 10 dage. Du får små englehudsplastre på arrene, der skal skiftes hver 14. dag i de følgende tre måneder. De første 3 uger har du kompressionstøj på (bælte eller cykelbukser) døgnet rundt, og derefter skal du i 3 uger anvende kompressionstøjet i 3 uger om dagen. Langt de fleste har kun brug for Panodil i få dage lige efter operationen. Det er godt for både din helingsproces og for kroppen, at gå daglige ture i et roligt tempo - i dagene efter operationen.

Efter 3-4 uger kan du atter dyrke sport, hvis du starter blidt op. Undgå svømmehal, havbad og sauna i 3 uger. Du kan med fordel spise meget varieret. Især proteiner, fisk og sunde grøntsager bidrager til hurtigere heling. Alt dette vil du blive informeret nærmere om inden du bliver udskrevet fra os.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse