Brystløft

Brystløft

Et stort eller mindre brystløft kan være med til at genskabe noget af den elasticitet og fasthed, som det har tabt ved graviditet, amning, vægttab og ældning. Overskydende hud fjernes og brystvorten placeres samtidig centralt igen.

Brystløft

Et brystløft kan være med til at genskabe noget af den elasticitet og fasthed, som det har tabt ved graviditet, amning, vægttab og ældning.

Ved fjernelse af overskydende hud samtidig med at brystvorten placeres centralt igen, vil bryst-formens naturlige facon og oprindelige position, komme tilbage. Denne operation giver det bedste resultat hos kvinder med mindre og hængende bryster. Selvom brystløftet ikke øger brystets størrelse, kan brysterne fremstå som større efter operationen på grund af den højere placering.

Et brystløft kan give harmoni, hvis der er forskel mellem de to bryster

Et brystløft kan også kombineres med brystforstørrende implantater, som på denne måde vil genskabe eller giver mere af fylde i barmen.

Hovedpunkter

Det er afgørende at tage enhver form for kirurgi seriøst og have en forståelse for de konsekvenser, det kan have på dit liv både på kort og lang sigt.

Operationstid

1-2 timer

Tid i alt på klinik

4-5 timer

Nedetid

7-14 dage

Bruser

Efter 2 dage

Kørsel

Cirka 3-7 dage

Dyrke motion

Efter 6-8 uger

Key information icon

Før og efter

Før

A client before having Brystløft

Efter

A client after having Brystløft

Pris

Indledende forundersøgelse

Alle indgreb kræver en forundersøgelse. Normalpris kr. 800, men i denne periode er det gratis!

  • Dialog omkring muligheder - med udgangspunkt i dine specifikke ønsker og resultatsforventninger
  • Alle forundersøgelser er for øjeblikket gratis.

Operation

49.000 kr.

  • Vi garanterer kvalitets-behandling hver gang! Vores primære mål er at sikre din tryghed og tilfredshed allerede fra det øjeblik, du træder ind af døren til din forundersøgelse.

Hvis du ønsker yderligere information om et indgreb eller en operation, bedes du venligst kontakte os.

Mere Brystkirurgi

Vi tilbyder forskellige former for brystkirurgi, herunder brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, udskiftning og fjernelse af implantater.

Hvad kan du forvente

Herunder beskriver vi, hvad du kan forvente i hvert trin af proceduren, fra den første konsultation med kirurgen til din efterbehandling.

001

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen har du en grundig dialog med kirurgen, der først og fremmest gennemgår dine helbredsoplysninger og ønsker.

Herefter vejleder plastikkirurgen dig i hvilken type brystløft, du egner dig til (stort eller lille brystløft). Et stort brystløft giver et ankerformet ar (og egner sig til meget store og hængende bryster) – og et lille brystløft giver ar omkring brystvorteområdet (areola). De fleste, der har tunge og hængende bryster, egner sig til et stort brystløft.

Efter forundersøgelsen er der en lovmæssig betænkningstid på minimum én uge før du kan få foretaget din operation.

Det er vigtigt, at du har et generelt godt helbred og er forberedt til operationen. Din vægt skal ligge inden for normalområdet. Et BMI tal på mellem 20-25 er optimalt – med de forbehold, der nu kan være i forhold til din kropsbygning mm.

Rygning er den centrale årsag til komplikationer som infektion og vævsdød. Du skal derfor stoppe helt med rygning minimum 4 uger før operationen og må tidligst indlede igen 4 uger efter operationen.

002

Operationsdagen

Et lille brystløft KAN udføres i lokalbedøvelse eller sedation (kraftig beroligende), men vi anbefaler fuld narkose.

Du skal møde fastende til operationen. Du må ikke spise 6 timer inden din mødetid, og kun drikke lidt vand 2 timer inden. Hvis du tager et lægemiddel mod svær overvægt, skal du faste 12 timer før din mødetid.

Det har derfor en fordel at spise sen aftensmad og drikke godt med vand dagen inden operationen, så du har noget at stå imod med både under - og efter operationen. Før operationen har du igen en dialog med kirurgen. Her tages der også før-billeder og laves tusch-markeringer på huden, de steder hvor du skal opereres.

003

Narkose & operation

På operationsdagen møder du narkoselægen, som garanterer dig den nøjagtige dosis under hele operationen. Operationen tager cirka et par timer. Når du vågner, bliver du bragt direkte ind på din egen suite, hvor en sygeplejerske sikrer, at du har det godt, og er smertedækket. Når du er frisk igen, og vi vurderer at du er fuldt ud klar til at komme hjem, kan du blive hentet.

Din pårørende er også meget velkommen til at vente sammen med dig i din suite - indtil du skal hjem. Ønsker du en overnatning, er det selvfølgelig også muligt, det skal blot arrangeres minimum 7 dage inden din operation og du skal selv afholde udgiften for det.

004

Efterforløbet

Dagen efter operationen får du et opkald fra plastikkirurgen, som tjekker at du har det godt og afklarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Du skal forvente en lav grad af smerter i brystkassen og spænding i brysterne mellem 3 til 14 dage efter

operationen. Efter 14 dage synes de fleste, at de er smertefri. Mange sygemelder sig i omkring én uge alt i alt. Det er helt normalt at mærke ømhed og lidt jag i brysterne lejlighedsvis op til 3 måneder efter indgrebet. 2 dage efter operationen kan du gå i bad.

Du får både en mild og en stærkere smertestillende medicin med hjem til de første 3 dage. Herefter plejer de fleste at nøjes med smertestillende håndkøbsmedicin, indtil du ikke længere har ondt.

Efter 10 - 12 dage møder du til kontrol i klinikken, hvor du også vil få fjernet dine sting.

Brysterne vil være mest hævede i den første måned. Herefter aftager hævelsen løbende og efter 3 måneder vurderer plastikkirurgen det endelige resultat. Du må træne 8 uger efter operationen.

Du må bruge bøjle-bh 3 måneder efter operationen. Fra operationsdagen og op til 3 måneder efter anbefaler vi en blød sports-bh eller en elastisk tank top (begge dele uden bøjler).

Undgå for tunge løft i den første måned efter operationen. Brug som hovedregel benene, når du løfter og hold det, du løfter tæt ind til kroppen (max. 5 kilo).

Du må gerne køre bil i løbet af den første uges tid - så længe at det er kortere ture.

Generelt er det vigtigt at mærke kroppens signaler i efterforløbet. Og husk at resultatet af din operation ikke er statisk, men kan påvirkes af aldring, graviditeter, vægtsvingninger, rygning mm.

005

Potentielle bivirkninger

Selvom risikoen er meget lille, kan der opstå komplikationer ved et brystløft.

Arrene efter operationen vil typisk være røde og hævede, men dette fortager sig over en periode på 6 - 12 måneder – og vil resultere i et permanent, men meget diskret ar. Arrene bliver automatisk lysere og mere usynlige, men hos enkelte kan arrene blive bredere og mørke i pigmenteringen.

Følsomheden i brystvorterne bliver påvirket og kan også give en forbigående irritation, indtil den normale følsomhed vender tilbage. Nogle ganske få oplever vedvarende forstyrrelser af brystvorterne og huden omkring arret.

Mange kan amme efter en brystløft-operation, men hvis du i forbindelse med operationen har mistet følsomheden af brystvorterne, kan det gøre det umuligt at amme.

I meget sjældne tilfælde (under 1%) kan der opstå blødning. Dette kan kræve en ny operation. Efter-blødning giver ofte misfarvning i ugerne efter, men ødelægger ikke det endelige resultat.

Lige så sjældent kan der komme infektion (under 1%), hvilket kræver behandling med antibiotika. Du vil opleve rødme, dunkende smerter og en feberlignende tilstand. Der kan også i lige så sjældne tilfælde opstå vævsnekrose, hvor brystvorteområdet går tabt. Dette vil kræve en rekonstruktion af brystvorten.

Med dig hvert sekund

Patientpleje hviler på et stærkt grundlag af relationer og gensidig respekt. Vores faglighed, empati, værdier samt en transparent kommunikation understøtter dig gennem hele forløbet - fra start til slut

Our clinic

von Sperling Kosmetisk Klinik, Østbanegade 55 2.th. Kbh. Ø

Vores klinik er skabt ud fra en konceptuel tankegang om subtil og underspillet elegance - og med fokus på kvalitet i oplevelsen, behandlingen og servicen. Vi værdsætter det kuraterede håndværk, opmærksomhed på detaljen og brugen af materialer af høj kvalitet.

von Sperling Kosmetisk Klinik handler om at forkæle vores gæster ekstraordinært på en diskret og uprætentiøs måde. Vi værdsætter de finere detaljer og iboende skønhed i veludførte oplevelser. Vi prioriterer eksklusivitet og personlig service, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og ønsker.

Østbanegade 55, 2. th. 2100 København

Woman's shoulder

Få en gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse.
Skriv til os her - eller ring på 91 56 55 21

Få en gratis forundersøgelse